Hutmen SANCO 22,0 x 1,0 Збільшити для перегляду

Труба мідна Hutmen SANCO 22,0 x 1,0

05496

05496

SANCO - це бактериостатические мідні труби, які застосовуються в санітарних і опалювально трубопроводах, а також ідеально підходить для розподілу питної води.

Детальніше

Рейтинг: 5 из 5 (5)
0

412,80 грн.

Нема в наявності

Доставка

- Кур'єр по Києву від 250 грн.;
- Кур'єр в Ірпінь від 50 грн.;
- Поштова служба від 50 грн. (Нова пошта)

Характеристики

Ціна 412,80 грн.
Країна виробникГермания
Товщина стінки mm1
МатеріалМідь
Зовнішній діаметр мідної труби mm22

Інформація Hutmen SANCO 22,0 x 1,0

Труби SANCO не містять елементів, таких як барвники, добавки, стабілізатори, пластифікатори і дефлокулянтів, які можуть бути присутніми в альтернативних матеріалах, одержуваних з нафти. Завдяки бактеріостатичну властивостями, труба SANCO сприяє поширенню бактерій (наприклад, легіонельозу) в систем водопостачання. SANCO повністю придатні для вторинної переробки і, отже, є екологічно чистими для навколишнього середовища. Труби мають високу температуру плавлення, теплопровідність і стійкість до високого тиску, що робить їх надійним і безпечним для різних типів систем. Виробляються вони за запатентованою технологією, що забезпечує високу надійність і довгий термін служби. При виготовленні труб SANCO® використовується високоякісна марка міді з вмістом чистої міді мінімум 99,9%. Завдяки запатентованому процесу виробництва, SANCO забезпечує більш високу якість, ніж це потрібно за нормами і стандартами. Переваги мідної труби SANCO: Асортимент труб охоплює всі можливі області застосування. Уніфікований і надійний монтаж трубопровідних систем. Сумісність з фітингами різних виробників. Відсутність старіння матеріалу. Газонепроникність, дифузійна стійкість до кисню, стійкість до впливу ультрафіолету. Високий стандарт якості відповідно до вимог європейських норм і склепінь правил. Використання до останнього метра, повна вторинна переробка відходів, відсутність проблем з вивезенням сміття.

Асортимент труб охоплює всі можливі області застосування. Уніфікований і надійний монтаж трубопровідних систем. Сумісність з фітингами різних виробників. Відсутність старіння матеріалу. Газонепроникність, дифузійна стійкість до кисню, стійкість до впливу ультрафіолету. Високий стандарт якості відповідно до вимог європейських норм і склепінь правил. Використання до останнього метра, повна вторинна переробка відходів, відсутність проблем з вивезенням сміття. Асортимент труб охоплює всі можливі області застосування. Уніфікований і надійний монтаж трубопровідних систем. Сумісність з фітингами різних виробників. Відсутність старіння матеріалу. Газонепроникність, дифузійна стійкість до кисню, стійкість до впливу ультрафіолету. Високий стандарт якості відповідно до вимог європейських норм і склепінь правил. Використання до останнього метра, повна вторинна переробка відходів, відсутність проблем з вивезенням сміття.

Характеристики і комплектація товару можуть змінюватися від виробника без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті виробника перед купівлі (заказом).

Відгуки Труба мідна Hutmen SANCO 22,0 x 1,0

Написати відгук

Hutmen SANCO 22,0 x 1,0

Hutmen SANCO 22,0 x 1,0

SANCO - це бактериостатические мідні труби, які застосовуються в санітарних і опалювально трубопроводах, а також ідеально підходить для розподілу питної води.

Написати відгук