Ціну знижено! Caleffi из технополимера 1"x3/4" на 4 контура в сборе (6716D1) Збільшити для перегляду

Caleffi з технополімера 1" x3/4"на 4 контура в зборі (6716D1)

6716D1

14790

Колекторна група Caleffi (6716D1) на 4 виходи, виготовлений з технополімера, з підключенням 1 "і 3/4". Максимальний робочий тиск 6 бар, робочий діапазон температури від 5 до 60 ° С. Міжосьова відстань між відводами 50 mm. Комплектується разом з автоматичними воздухотводчікамі і зливним краном. Країна виробник Італія.

Детальніше

Рейтинг: 5 из 5 (5)
0

10 771,20 грн.

-10%

11 968,00 грн.

Нема в наявності

Доставка

- Кур'єр по Києву від 250 грн.;
- Кур'єр в Ірпінь від 50 грн.;
- Поштова служба від 50 грн. (Нова пошта)

Характеристики

Ціна 10 771,20 грн.
Країна виробникІталія
Кількість контурів4
Приєднання1"x3/4"x4
Максимальний робочий тиск Бар6
Робоча температура ° C5...60°C
ВитратоміриЄ
Підключення ТермоклапанаЄ
Відстань між відводами mm50

Інформація Caleffi з технополімера 1" x3/4"на 4 контура в зборі (6716D1)

Композитні заголовки використовуються для управління і розподіл рідини в контурах систем радіаційних панелей На підлозі. Це конкретна серія колекторів, виконана в матеріалі спеціальний композит для використання в системах кондиціонування повітря, є складається з: напірного колектора з витратомірами та клапанами вбудоване регулювання; зворотний колектор в комплекті з вентилями запірна арматура, налаштована на електротермічний контроль; групи головка в комплекті з автоматичними вентиляційними клапанами та заливними кранами/ розвантажую; кульові запірні крани; цифрові кристалічні термометри рідини, на колекторах подачі та повернення. 

Колектори серії 671 із композитного матеріалу спеціально для систем радіаційних панелей розміром 1”

Технічні особливості


Матеріали
напірний колектор
Корпус: PA66GF
Клапан регулювання витрати
Затвор: латунь EN 12164 CW614N
Корпус витратоміра: блок живлення
Пружина: нержавіюча сталь
Гідравлічні ущільнення: EPDM
Кришка замка регулювання: ABS

зворотний колектор
Корпус: PA66GF
Запірна арматура
Стулка: EPDM
Стовбур жалюзі: нержавіюча сталь
Пружина: нержавіюча сталь
Гідравлічні ущільнення: EPDM
Ручка управління: ABS

Головні групи
Корпус: PA66GF
Корпус вентиляційного отвору: PA66GF
Корпус заливного/зливного крану: латунь EN 12165 CW617N
Ущільнення вентиляційного отвору: силіконова гума
Гідравлічні ущільнення: EPDM
Кульові запірні крани
Корпус клапана: латунь EN 12165 CW617N
Ущільнювачі: EPDM
Важіль управління: PA66GF

Продуктивність
Використовувані рідини: вода, розчини гліколю
Максимальний відсоток гліколю: 30%
Максимальний робочий тиск: 6 бар
Максимальний холодний гідравлічний випробувальний тиск: 6 бар
Максимальний тиск нагнітання вентиляційного клапана: 6 бар
Діапазон робочих температур: 5–60 °C
Шкала витратоміра: 1–4 л/хв
Точність: ±10%
Шкала цифрового рідкокристалічного термометра 24–48 °C
Основні підключення: 1” F
Колісна база: 255 мм
Розетки: 3/4” для з’єднання з кодом адаптера 675850
Колісна база: 50 мм

Габарити CALEFFI Колектор з технополімеру d1" В x 3/4" З в сборі 5÷60°C 6 bar. (671):

Попередньо зібраний блок у комплекті з:
1) Напірний колектор із вбудованими витратомірами та клапанами регулювання потоку
2) Зворотний колектор із вбудованими запірними клапанами, налаштованими на електротермічний контроль
3) Вузли головки в комплекті з автоматичним вентиляційним клапаном з гігроскопічним ковпачком, випускним клапаном, краном для заповнення/зливу
4) Пара кульових запірних кранів
5) Рідкокристалічні цифрові термометри на напірному та зворотному колекторах
6) Наклейки із зазначенням приміщення
7) Пара фіксуючих затискачів
8) Вставний адаптер з фіксуючою скобою код 675850
9) Шаблон для різання труб код 675002
Аксесуари
10) Фітинг із саморегульованим діаметром для простих і багатошарових пластикових труб серії 680 DARCAL
11) Електротермічний привод серії 6561
12) Термометр швидкого з’єднання для схеми панелі код 675900

Спеціальний композитний матеріал

Матеріалом, з якого виготовлені колектори, є технополімер, обраний спеціально для систем опалення охолодження. Основні характеристики цього використання: - висока стійкість до пластичної деформації, при збереженні хорошого подовження при розриві - хороша стійкість до розповсюдження тріщин - дуже низьке поглинання вологи, для постійної механічної поведінки - висока стійкість до стирання завдяки безперервному потоку рідини - збереження працездатності при зміні температури - сумісність з гліколями та добавками, що використовуються в схемах Ці характеристики основного матеріалу разом із відповідним формуванням найбільш напружених ділянок дозволяють порівняти його з металами зазвичай використовується при будівництві розподільних колекторів.

Зворотний колектор

Зворотний колектор має вбудовані запірні крани. За допомогою запірного клапана з ручною ручкою, швидкість потоку в окремі контури можна зменшити, поки він повністю не закриється самої схеми. Клапан оснащений сталевим штоком керування цільна нержавіюча сталь з подвійним ущільнювальним кільцем. Гумовий затвор має спеціальну форму для мінімізувати перепади тиску та шум, що створюється проходження рідини, уникаючи можливого прилипання до сидіння маєток. Клапани налаштовані на застосування команди електротермічні, зробити їх автоматичними за сигналом від термостата навколишнє середовище.

Напірний колектор

Напірний колектор оснащений витратомірами та регулюючими клапанами включений обсяг. За допомогою регулюючого клапана зі спеціальним конічним обтюратором, швидкість потоку в окремих контурах можна точно відрегулювати бажане значення, значення, яке зчитується безпосередньо на одному витратомірі зі шкалою 1–4 л/хв. Це робить його легшим і швидшим операція калібрування схеми, без потреби в графіках посилання. Після регулювання клапан можна заблокувати у відкритому положенні за допомогою кришки, що захищає від несанкціонованого доступу, з яких вона талановита. Цей же клапан дозволяє герметично закривати особину контуру, якщо необхідно.

Модульність колектора

Колектори та головні блоки можна об’єднати за допомогою різьбових з’єднань з кільцевим ущільненням O-Ring і затискачами, що запобігають відгвинчуванню. Завдяки цій системі з’єднання спрощується операція складання різних компонентів із повною гарантією гідравлічного ущільнення. в

Цифрові термометри

Цифровий рідкокристалічний термометр встановлено з обох боків корпусу подаючого та зворотного колекторів з температурним діапазоном 24–48 °C. Рідкі кристали автоматично світяться зеленим кольором відповідно до виміряного значення температури, що дозволяє легко читати дані навіть в умовах слабкого освітлення. Цей термометр відкалібровано для відображення фактичної температури рідини, що є важливим для оцінки умов експлуатації та теплового навантаження системи.

Керівник групи

Кінцевий блок оснащений автоматичним повітрявідвідним клапаном з гігроскопічним запобіжним ковпачком, малим зливним клапаном і кульовим краном для заповнення/зливу. Повітровідвідний клапан оснащений механізмом повітровідведення з силіконовою гумовою заслінкою. Вентиляційний механізм з'єднаний з корпусом клапана за допомогою спеціальної фіксуючої скоби, що полегшує будь-які операції контролю та обслуговування. Однак гігроскопічний запобіжний ковпачок запобігає витоку води, щоб захистити установку. Ручний випускний клапан прискорює операцію заповнення контуру, що здійснюється за допомогою кульового крана зливу/наповнення.

Змінні компоненти

Групи кришки регулюючого клапана з витратоміром і запірного клапана можна розібрати та замінити відповідними запасними частинами.

Характеристики і комплектація товару можуть змінюватися від виробника без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті виробника перед купівлі (заказом).

Відгуки Caleffi з технополімера 1" x3/4"на 4 контура в зборі (6716D1)

Написати відгук

Caleffi з технополімера 1" x3/4"на 4 контура в зборі (6716D1)

Caleffi з технополімера 1" x3/4"на 4 контура в зборі (6716D1)

Колекторна група Caleffi (6716D1) на 4 виходи, виготовлений з технополімера, з підключенням 1 "і 3/4". Максимальний робочий тиск 6 бар, робочий діапазон температури від 5 до 60 ° С. Міжосьова відстань між відводами 50 mm. Комплектується разом з автоматичними воздухотводчікамі і зливним краном. Країна виробник Італія.

Написати відгук