Viadrus VIA U 22 C 5 SEC Збільшити для перегляду

Котел твердопаливний Viadrus VIA U 22 C 5 SEC

4206

04206

Котли VIADRUS U22 Універсальні чавунні опалювальні котли серії U22 з природною або примусовою циркуляцією опалювальної води з робочим надлишковим тиском до 0,4 МПа. Котел VIADRUS U22 завдяки своїй універсальності і низькими цінами на тверде паливо є ідеальним для економічного опалювання. Також є можливість простий перебудови котла на природний газ або рідке паливо.

Детальніше

Рейтинг: 5 из 5 (5)
0

Нема в наявності

Доставка

- Кур'єр по Києву від 250 грн.;
- Кур'єр в Ірпінь від 50 грн.;
- Поштова служба від 50 грн. (Нова пошта)

Характеристики

Гарантія Місяців24
Висота мм1 005
Ширина мм520
Глибина мм845
Вага КГ304
ККД%75-80
Об'єм води в котлі, л40,9

Інформація Viadrus VIA U 22 C 5 SEC

котли VIADRUS U22

Універсальні чавунні опалювальні котли серії U22 з природною або примусовою циркуляцією опалювальної води з робочим надлишковим тиском до 0,4 МПа.

Котел VIADRUS U22 завдяки своїй універсальності і низькими цінами на тверде паливо є ідеальним для економічного опалювання. Також є можливість простий перебудови котла на природний газ або рідке паливо.

ТИПИ КОТЛІВ VIADRUS U22

  • U22C - Тверде паливо (кокс, вугілля, дерево) < li> U22D - Дрова

МОДЕЛЬ VIADRUS U22С

Тип котла, який призначений для роботи на кам'яному вугіллі, коксі і дровах має комерційне позначення VIADRUS U22С.

Значною перевагою цього котла є високий термін служби секційного чавунного теплообменщіка.

Шкала потужності котла відповідно до кількості секцій дозволяє з використанням двох або трисекційних котлів опалення малих приміщень. Великі розміри відповідають вимогам на опалення великих будівель.

Секції утворюють камеру згоряння, зольник, провідне місце і конвекційну частина, в якій температура продуктів спалювання передається опалювальної воді. Конструкція теплообмінника котла дозволяє повністю використовувати температуру продуктів спалювання в димових каналах. До обслуговування служать завантажувальні дверцята, дверцята зольника і топкові дверцята, які прикріплені до передньої секції. Вхід і вихід опалювальної води знаходяться в задній частині котла і фланці з паттубком опалювальної і зворотної води входять в комплект стандартної поставки включеной в ціну котла.

Все тіло котла ізольоване притому з мінеральної вати, яка мінімалізує втрати тепла до околиці .

Ефективність (К. п. д.) котла при спалюванні кам'яного вугілля і коксу є 80%. Ефективність при спалюванні дрова 71-78%.

Для забезпечення високої ефективності при спалюванні твердого палива служать теж регулювальні елементи. Високоякісне спалювання дозволяє подача двоякого спалювальних повітря. Подача первинного повітря під грати котла регулює повітряної клапан дверець зольника. Повітряної клапан автоматично управляється регулятором тяги, який включений в ціну котла. Для підведення вторинного повітря до камери спалювання призначена повітряна розетка завантажувальних дверцят.

Димовий клапан газосборника регулює кількість продуктів згоряння, які йдуть до димоходу, чим досягається оптимальної тяги.

Для нескладної очищення осіли продуктів згоряння, які виникли спалюванням, служить очисний люк газосборника. Інструменти для очиски - гак, щітка з насадкою, вістря, вішалка - включені в ціну котла. Для контреля температури опалювальної води і тиску в опалювальній системі призначений змішаний прилад термоманометр, який знаходиться в щиту управління.

МОДЕЛЬ VIADRUS U22D

Версія котла для спалювання дров позначається VIADRUS U22D. У цьому котлу може спалюв теж кокс і кам'яне вугілля. Його перевагою є збільшення завантажувального отвори котла так, щоб було можна спалювати дрова діаметром в 280 мм. Ефективність спалювання дров 78%. Використання дерев'яних колод значно знижує трудомісткість опалення і підвищує зручність обслуговування. Кількість попелу набагато нижче, ніж в разі спалювання вугілля і попіл може вживатися в якості добрива.

Технічні характеристики котлів VIADRUS U22

Кількість секцій шт 2 3 4 5 6 7 8 9 10
к.П.Д.% 71-78
Температура продуктів спалювання ° С макс. 321
Розміри котла:
Маса котла кг - -

Характеристики і комплектація товару можуть змінюватися від виробника без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті виробника перед купівлі (заказом).

Відгуки Котел твердопаливний Viadrus VIA U 22 C 5 SEC

Написати відгук

Viadrus VIA U 22 C 5 SEC

Viadrus VIA U 22 C 5 SEC

Котли VIADRUS U22 Універсальні чавунні опалювальні котли серії U22 з природною або примусовою циркуляцією опалювальної води з робочим надлишковим тиском до 0,4 МПа. Котел VIADRUS U22 завдяки своїй універсальності і низькими цінами на тверде паливо є ідеальним для економічного опалювання. Також є можливість простий перебудови котла на природний газ або рідке паливо.

Написати відгук